ПП "Има такъв народ" - Русе: Те играят дама, ние играем шах и… - Мат!

ПП „Има такъв народ“ – Русе: Те играят дама, ние играем шах и… – Мат!

ПП "Има такъв народ" - Русе: Те играят дама, ние играем шах и… - Мат!

Те играят дама, ние играем шах и… – Мат!

Интернет пространството у нас днес е кошер. 112-е от дъното, което ги натиска още по-надолу, се надпреварват да хулят, да петнят и да своеволничат. Послушните им тролчета ни заляха с помията на скромните си възможности. Верните на статуквото подсмърчат около тях и се надяват на чудо. Уважаеми посочени граждани, няма да има чудо, сверете си часовниците и погледнете календара – 2021 година сме! Българите са тук, не са избягали! Ние сме тук, може да не ни виждате през призмата на скудоумието си, да не ни чувате и приемате като фактор, но ние сме тук. И тепърва ще ни разпознавате – вотът на суверена ще Ви изтласка завинаги. Историята няма да Ви отреди друго място, освен полагаемото Ви се – под чертата на събитията. Там, където отдавна Ви е мястото. Сънят Ви вече не е спокоен, гласовете ви са с фалцет от нервност, а думите ви са лишени от свян и логика.

Силата ни не е само в истината, тя е в очите на хората, които поискаха ПРОМЯНА! Успяхте ли да го проумеете? Въобще наясно ли сте какво се случва? Или просто го заобикаляте по познатия Ви начин – с лъжи, провокации и подмяна на ценности! Нищо няма да ни спре. Вашите познати скечове ни правят по-силни и по-уверени. Нищо няма вече да е същото. Само Вие ще се оглеждате и ще си търсите нови чадъри. Кога за последен път бяхте честни и почтени? Кога за последен път бяхте смели и гледахте децата си в очите? Ние сме тук, за да Ви няма Вас. И колкото по-бързо изчезнете завинаги, толкова повече ще запазите достойнството си. И да… когато и да се случи това, Вас няма да ви има. Никакви коалиции, договорки и мръсни сделки няма да Ви помогнат. Защото НИЕ идваме! Българският народ взе бъдещето си и това на своите деца в ръцете си. Смисълът на промяната е да ПОМНИМ, да изчистим болното тяло на Родината си и да върнем младостта ѝ!

Със силата на истината заявяваме, че сме тук и заедно ще продължим да се борим с всички сили. Да убеждаваме, да трупаме воля и надежда, да бъдем едни от многото. Защото ИМА ТАКЪВ НАРОД, ИМА БЪДЕЩЕ ЗА НЕГО И НАДЕЖДА ЗА ДЕЦАТА НА НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО!

Татяна Нахабедян – Общински координатор на ПП „Има такъв народ“, Община Русе

Станислава Христова – Общински координатор на ПП „Има такъв народ“, Община Иваново

Стойчо Минков – Общински координатор на ПП „Има такъв народ“, Общини Бяла, Две могили и Борово

Николай Захариев – Общински координатор на ПП „Има такъв народ“, Ветово

град Русе

26 април 2021г.

Сподели: