Интеракт клуб организира благотворителен концерт под надслов “Семейството – уют и топлина”

На 28 ноември, от 19 часа, в зала „Русе“ ще се проведе благотворителен концерт под надслов “Семейството – уют и топлина”. Организатори са младежите от Интеракт клуб към Ротари клуб Русе. Целта е да се съберат /нови или употребявани, но запазени/детски дрехи, книги и играчки, които да бъдат раздадени на нуждаещи се семейства. Поводът за инициативата са предстоящите коледни и новогодишни празници. Те вярват, че по този начин ще припомнят на всички колко значими са семейните ценности.

Входът на концерта ще е свободен, а всеки, който иска да подкрепи каузата, но не е подготвил съответните помощи, ще може да се свърже с клуба и след концерта или да направи парично дарение в зависимост от своите възможности.

Членовете на Интеракт клуб обещават добро настроение за всички гости на събитието. Каузата ще подкрепят: Танцово студио „The Center“, Балет „Импулс“, детска градина „Радост“, Тамбурашки оркестър, Вокално трио „Идепея“, Хор „Дунавски вълни“, ФТТ „Найден Киров“и много други наши приятели, които вече подготвят празничната програма.

Сподели:

Още новини от деня