„Интеракт клуб Русе“ организира благотворителна инициатива

„Интеракт клуб Русе“ организира благотворителна инициатива

Време за прочитане: < 1 мин.

„Интеракт клуб Русе“ към „Ротари клуб Русе“ организира благотворителна инициатива по повод месеца, посветен на коварната болест – рака. Събитието представляваше куиз и беше посветено по специфично на седмицата на рака на гърдата.

На 15.10 /октомври/ 2020 от 21:00 в „Networx Jazz Café“ (Русе) се проведе гореспоменатата благотворителна кампания. Организатори на проекта бяхме младежите от „Интеракт клуб Русе“ към „Ротари клуб Русе“ и „Ротаракт клуб Русе“. Поводът на инициативата беше седмицата на рака и желанието ни да помогнем на страдащите жени. Куизът се състоя от пет кръга – въпроси с 2 и 4 възможни отговора, въпроси по изображения и музикални произведения, както и кръг със свободни отговори. Всеки кръг носеше различен брой точки, като за крайното класиране се сумираха точките от всеки кръг. На най-добрите три отбора бяха връчени плакети и грамоти, които бяха закупени от нашите спонсори – „Доми ООД“, а победителите си спечелиха сладка торта, съобщи Борис Ганчев – президент на „Интеракт клуб Русе“ към „Ротари клуб Русе“.

В куиза се включиха десетки участници на различни възрасти, като това позволи битката да бъде оспорвана. А събраната сума от триста петдесет и три лева ще бъде дарена на фондация „Cancer Care Oncology“.

Членовете на „Интеракт клуб Русе“ подпомогнаха за доброто настроение на всички гости на събитието.

Сподели:

Още новини от деня