банер световно образование

Информационен ден за образование в чужбина ще има в Русе на 3 октомври

Традиционно през есента в Русе се провежда информационен ден за образование в чужбина. Участие в него вземат представители на много университети и средни училища. Освен лична среща и консултация с чуждестранните изложители, по време на форума ще има множество специални цени на продукти на Интеграл, които ще са валидни само за дните на изложението.

В дните на изложението ще са валидни старите цени на езиковите ваканции за тези, които решат да се запишат за индивидуално посещение на езиков център през 2019 г., а груповите предложения ще бъдат с 5% отстъпка.

банер световно образование

Специализирани информационни дни във Велико Търново, Русе и Благоевград ще предложат на посетителите подробна и безплатна помощ как да си осигурият най-доброто образование, което да донесе успешна професионална реализация.

Вече 26 години Интеграл работи в сферата на образованието в чужбина. Партнира си с водещи образователни организации от Европа и САЩ.

Днес с Интеграл пътуват над 5000 души годишно, които искат да опознаят света, да разширят представите си за него и да придобият образование, опит и самочувствие.

Повече за събитието може да научите тук.

Сподели:

Още новини от деня