искрен веселинов

Искрен Веселинов: Джендър идеологията учи, че семейство е арена на класова борба – функция от тезите на Маркс

В „Обединени патриоти“ имаме фундаментални теми, по които нямаме никакви различия, каза Искрен Веселинов, заместник-председател на групата на Патриотите в парламента и народен представител в 19-и МИР – Русе, за предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Смятам, че беше сложена точка на скандалите със срещата при премиера. За нас беше един дългоочакван финал на един период на неразбиране и липса на комуникация, заяви той. Имаме фундаментални теми, по които нямаме никакви различия – националната сигурност, противодействие на радикалния ислям, каза още Веселинов. Според него по периферните теми било нормално да има дебат и различни мнения.

Той коментира и темата за Истанбулската конвенция, която бе отхвърлена от Конституционния съд.

Това е победа не само на здравния разум, но и на нормалността над една извратена анормалност, която се опитват да ни наложат като норма. По тази тема „Обединените патриоти“ нямат разногласия. Вицепремиерът Каракачанов първи постави темата на заседание на Министерски съвет. Започнахме тази битка и я доведохме до край с едно позитивно решение – че тази конвенция нарушава Конституцията, каза Искрен Веселинов.

Той бе категоричен, че Истанбулската конвенция щяла да вкара през задната врата джендър идеологията и тя да стане част от вътрешния правен мир на България.

Това означава, че една, измислена от марксистката Кристин Дафни, идеологема, която проповядва това, че има експлоатация на човек от човека в самото семейство, че семейството е терен на класова борба. Това е джендър идеологията и джендър философията. Тя не учи, че семейството е общност, която трябва да създаде поколение и която трябва да възпита това поколение и да възпроизведе обществото. Тя учи, че семейство е арена на класова борба – функция от тезите на Маркс.

Искрен Веселинов даде пример с Република Турция, която прие тази конвенция, и зададе въпроса гарантира ли по някакъв начин правата на жените или там те продължават да бъдат стока, продължават да бъдат забулени и все по-забулени и продължават да бъдат третирани като собственост от мъжете си.

Сподели:

Още новини от деня