искрен веселинов

Искрен Веселинов: Няма съмнение как ще гласуват Обединени патриоти на вота за оставане на правителството

От Обединени патриоти нямаме съмнение как ще гласуваме на вота за оставане на правителството.

Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на Патриотите в 44-ото Народно събрание и заместник-председател на ВМРО в студиото на „Тази сутрин“ по БТВ.

Това е правителството, което за първи път от 2008 година генерира позитивни очаквания за икономиката и повишаване на доходите, обясни той.

Веселинов бе категоричен, че исканият от БСП вот на недоверие не води до нищо конструктивно. Колегите дори ги е домързяло да напишат мотиви като хората. Всичко е извадки от 2015-2016 г., от извадени от вестниците скандали. В мотивите им няма нищо, което да бъде сериозно разглеждано, каза патриотът.

От 2007 година насам е едно и също нивото на корупция, заяви Искрен Веселинов във връзка с темата на искания от левицата вот на недоверие. Това ниско ниво на доверие към властта е функция на управлението на БСП и ДПС. Алтернативата, която ни предлагат социалистите, е управление с ДПС, каза заместник-председателят на ВМРО.

Той е категоричен, че основният антикорупционен фактор, на който Обединени патриоти държат, е ДПС да е извън властта. А това се гарантира от сегашната управленска коалиция между ГЕРБ и Обединени патриоти.

Веселинов каза също, че от БСП са се уплашили „да поставят до себе си ДПС“ и затова са внесли искането за вот на недоверие само от свое име. Лицето на корупцията е управлението на БСП и ДПС. БСП не може нищо „да роди“, освен скандали и рушене на държавния авторитет, твърдо заяви той.

Искрен Веселинов декларира, че Патриотите са готови да бъдат коректив на всяка лоша практика.

Сподели:

Още новини от деня