И двамата състезатели на СКБ "Лудогорска слава" - Глоджево се завръщат с медали от международния турнир по свободна борба "Олимпи Панов"

И двамата състезатели на СКБ „Лудогорска слава“ – Глоджево се завръщат с медали от международния турнир по свободна борба „Олимпи Панов“

И двамата състезатели на СКБ „Лудогорска слава“ – Глоджево се завръщат с медали от международния турнир по свободна борба „Олимпи Панов“, провел се в Тараклия, Молдова. В конкуренцията на 180 състезатели от клубове от Молдова и Украйна, Онур Данаджиев стана сребърен медалист в кат. 30 кг., а Берк Хаджиюмеров спечели бронзов медал в кат. 47 кг. Онур постигна 4 победи над борци от Молдова и Украйна, преди да загуби финала от състезател от Молдова. Онур Данаджиев беше обявен и за най-добър чуждестранен борец на турнира. Берк Хаджиюмеров в кат. 47 кг. постигна 2 победи над състезатели от Молдова и Украйна, преди да загуби полуфинала от борец на Молдова, но в срещата за бронзовия медал убедително постигна победата отново срещу молдовски борец.

Сподели: