Какво направиха депутатите от русенската листа на коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" Иван Белчев и Мартин Димитров за 9 месеца

Какво направиха депутатите от русенската листа на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Иван Белчев и Мартин Димитров за 9 месеца

Какво направиха депутатите от русенската листа на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Иван Белчев и Мартин Димитров за 9 месеца за града ни:

1. Стартира строителството по магистралата Русе – Велико Търново.

2. Европейската комисия одобри финансирането на предпроектно проучване за нов мост над Дунав при Русе-Гюргево. Приносът на Мартин Димитров и министър Юлиан Попов за това са големи.

3. Прагът за регистрация по ДДС се вдига до 166 000 лева. Това е огромно облекчение за микро бизнесите в региона и страната.

4. Променен е моделът на финансиране на общините и са осигурени средства за община Русе (и другите общини в България) за инфраструктурни и други проекти, за които общинската администрация трябва да изготви проектна документация.

5. Иван Белчев e сред най-активните депутати по отношение на зададени въпроси в парламента и до институции. Голяма част от въпросите засягат стратегическите интереси на Русе – екология, инфраструктура и др.

6. Иван Белчев организира визита на политици от Австрия, за да демонстрира изпълнението на критериите за влизане в Шенген и да лобира за каузата за влизане на България в сухопътния Шенген.

Пак повтарям – това са част от постиженията и свършената работа само за 9 месеца. Естествено, други политици и институции също са работили по тези точки, но аз съм свидетел на усилията на Мартин Димитров и Иван Белчев да се борят упорито и ефективно за интересите на Русе.

На миналите национални избори ПП-ДБ спечелиха в Русе. Използвахме тази енергия и подкрепа, за да свършим възможно най-много работа. Разбирам разочарованията и умората, но ви уверявам, че хората от листата на ПП-ДБ са отдадени на каузата да върнат Русе на картата на националните приоритети и ще продължат да ни представляват достойно. Затова имат нужда от нашата подкрепа. Можете да говорите с тях на центъра на Русе, те са там почти ежедневно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: