имоти русе време пари

Как да привлечем щастието и парите в дома си?

Нашите предци са вярвали, че щастието и парите могат да се привлекат в дома. Вярата във висшите сили е генерирала доста популярни амулети, които все още съществуват днес!

Друг е въпросът дали един човек иска да вярва или не.

Народната мъдрост не само учи как да стане човек богат и успешен, но и обяснява защо възникват неприятности, защо хората се разделят като семейство или имат проблеми на работното си място със своите колеги.

Смята се, че различни обекти, които ни заобикалят, привличат различна енергия. И ако тази енергия е негативна, тя се предава на нас, влияе на нашето физическо и емоционално здраве и разрушава връзките ни със света.

Винаги на темата привличане на „добра“ енергия се обръща голямо внимание. Хората си слагат за щастие и пари амулети в дома, над входа на къщата се слагат подкови…

Ето какво е важно да се знае за привличането на парите и щастието в дома!

1.Ножици
Дръжте този инструмент затворен. В противен случай, лошият късмет не може да се избегне, защото ножиците могат да „отрежат” пътя към парите и щастието в дома.

2.Фоторамки
Наличните в къщата фото рамки трябва да бъдат здрави, без пукнатини и повреди. Ако фоторамката е с дефект, по-добре да я замените с нова.

3.Метла
С метлата са свързани десетки суеверия. Смята се, че този домашен помощник трябва да се държи нагоре с широката част. В тази позиция метлата привлича щастието и не позволява на парите да „изтичат” от къщата. Освен това в това положение мръсната част на метлата не се допира до пода и не внася негативната част около къщата.

Ако метлата е в положение надолу, тогава, според легендите, тя ще се превърне в рай за злите сили, които могат да внесат неприятности в дома.

Между другото, метла се препоръчва да има в апартамента, дори и ако се използва само прахосмукачка.

Може дори да си купите една декоративна метла, която да се окачи на стената за късмет. Такава украса ще привлече щастието и парите в къщата и ще прогони злите духове. Интересното е, че метла може да се купи само в определени дни – понеделник, вторник или четвъртък, за да носи късмет и пари в дома.

Може би някои се смеят като четат за тези интересни амулети за привличане на парите и щастието в дома, но не е късно да пробвате да ги имате и да установите дали има после някаква промяна.

Сподели:

Още новини от деня