Калин Врачански, Станка Калчева, Мариана Бонева и Радена Вълканова гостуват в Русе със „Съмнение“

Калин Врачански, Станка Калчева, Мариана Бонева и Радена Вълканова гостуват в Русе със „Съмнение“

През декември гражданите на Русе ще имат възможност да видят един от най-впетляващите спектакли на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград – „Съмнение“. Пиесата „Съмнение“ е още един шедьовър на световната драматургия, удостоен с множество отличия, сред които и „Пулицър“. Екранизацията на текста на Джон Патрик Шанли е отличена с няколко номинации за най-престижните филмови награди „Оскар“.

Режисьор на спектакъла е Стайко Мурджев – едно от най-отличаваните имена в гилдията през последните години. Неговите спектакли са сред любимите на публиката в цялата страна. Друго любимо лице и изключителен актьор е Калин Врачански.

В спектакъла „Съмнение“ Калин Врачански влиза в образа на пастор, който е набеден, че е извършил ужасяващо деяние в католическото училище, в което преподава. Докъде могат да прераснат слуховете? И „кое е по-важно за нас?“ – общественото мнение или истината? Това са въпроси, които без-„съмнение“ ще ни развълнуват в началото на месец юни. В интригуващия сюжет, Калин Врачански си партнира със забележителните актриси Станка Калчева, Мариана Бонева и Радена Вълканова.

Гостуващият спектакъл ще има две представления на 11 декември от 18:00 ч. и 20:00 ч. в Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе. Билетите вече са в продажба, а местата са ограничени. Така че побързайте и бъдете сред първите зрители на интригуващия спектакъл „Съмнение“ от Джон Патрик Шанли, който се поставя за първи път на българска сцена.

Билети могат да бъдат закупени от касата на театъра или онлайн в grabo.bg – Grabo.bg – Всички оферти | Русе | Грабо Медия АД

Сподели: