Камен Донев ще гостува на 1 ноември в "ОЗК Арена" с лекция № 3 "За силата на словото"

Камен Донев ще гостува на 1 ноември в „ОЗК Арена“ с лекция № 3 „За силата на словото“

Заповядайте на 1 ноември от 19 часа в „ОЗК Арена“ – Русе на Лекция № 3 от поредицата моноспектакли на Камен Донев „Възгледите на един учител“! Третата лекция е за силата на словото, за неговите съдържание, форма, намерения и видоизменения.

Билети в мрежата на EVENTIM и още:

*Билетна каса Доходно здание,

*Билетна каса ОЗК АРЕНА РУСЕ,

*OMV Русе Чародейка
Дружба III, бул. Христо Ботев,

*Български пощи
бул. „Липник“ № 50,

*Български пощи
пл. „Средец“ № 1,

*Български пощи
ул. „Григор Пърличев“ № 5,

*ОМV Мидиа Енос
бул. „Мидия-енос“,

*ТЕХНОПОЛИС – Русе
бул. „Васил Левски“ 15.

***
Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: „Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…“
Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек.
В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.
Камен Донев

Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Стоян Янкулов – СТУНДЖИ, Ева Перчемлиева – Тъканова, Кръстина Кокорска – КРИСТА, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Росен Чепилски, Филип Василевски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.

Сподели: