Кандидатът за кмет на община Русе от ПП "Движение Гергьовден" Кристиян Вълчев: Имаме план как да задържим хората в град Русе, да привлечем нови инвестиции и това да стимулира естествения прираст на населението

Кандидатът за кмет на община Русе от ПП „Движение Гергьовден“ Кристиян Вълчев: Имаме план как да задържим хората в град Русе, да привлечем нови инвестиции и това да стимулира естествения прираст на населението

Имаме план как да задържим хората в град Русе, да привлечем нови инвестиции и това да стимулира естествения прираст на населението, заяви по време на предизборна среща – дискусия сега кандидатът за кмет на община Русе от ПП „Движение Гергьовден“ Кристиян Вълчев. Заедно с него в русенския хотел „Рига“ бяха кандидати за общински съветници от листата, членове и симпатизанти на политическата сила и граждани.


Предвиждаме създаването на нови индустриални площи. Ще акцентираме върху привличането на производства, които да бъдат максимално отдалечени от границите на града. Ще контролираме тези производствата да бъдат максимално чисти и екологични и да отговарят на всички стандарти. Това може да да се случи. Има го в големите и развити европейски градове. Защо да не бъде и тук така. Това заяви още кандидатът за кмет и водач на листата на “Движение Гергьовден -Русе” Кристиян Вълчев при откриването на предизборната кампанията.

Той представи основните приоритети, по които ще работят, като допълни, че са се вслушали в проблемите на хората и така са оформили програма.

Важен акцент е да привлечем експерти и от други области, които съвсем естествено да могат да се включат активно в нашия регион. Със серия от програми ще насърчаваме раждаемостта и ще оказваме подкрепа за младите семейства.

Сред приоритетите ни е залагането на повече камери за видеонаблюдение в училищните дворове и по детските площадки, защото не може само да създаваме нови площадки, а трябва по някакъв начин да ги съхраняваме.

Имаме ясна идея как да реализираме промените за по-доброто бъдеще на русенци, каза още кандидатът за кмет.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: