Кандидатът за народен представител Първолета Чавдарова - Летиция: Хората от селата искат субсидии за земеделието

Кандидатът за народен представител Първолета Чавдарова – Летиция: Хората от селата искат субсидии за земеделието

Посрещнаха с хляб и сол  Първолета Чавдарова – Летиция , а  я изпратиха  с книга и плодове от селските дворове. Така емоционално премина срещата на кандидата за народен представител от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в 19-и МИР – Русе в селата Екзарх Йосиф  и Обретеник.

Възрастните хора искаха справедливо преизчисляване на пенсиите, искаха достъпно здравеопазване, а по-младите – субсидии за земеделието. Липсата на поминък по селата, на училища и детски градини, на лекари, на транспорт – това са причините те да обезлюдяват и там да живеят предимно пенсионери – жалваха се дошлите на срещата с Първолета Чавдарова.

Тя ги увери, че за „Изправи се! Мутри вън!“ преизчисляването на пенсиите

 е една от важните задачи в програмата.  Хората питаха за Татяна Дончева и изразиха задоволство, че точно тя е водач на листата  в Русенския избирателен район. С добро чувство се върнаха към спомените от срещите си с нея.

Бъдете уверени, че ако стана народен представител, връзката с вас няма да прекъсна. Винаги съм готова да чуя вашите оплаквания, искания, критики и с каквото мога ще помогна. Убедена съм, че именно в селата се пазят и предават традициите, обичаите, народността. Затова ще работя да има повече пари за читалищата, ще подкрепя един добър закон за възрастните хора и мерки против обезлюдяването на селата. Първолета Чавдарова се спря и на въпроса за гласуването. Показа как се гласува с машина и ги насърчи да не се страхуват, а да излязат на 11 юли и да направят своя информиран избор.

Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ е с №8 в машината и в интегралната бюлетина

Преференция № 104   –  Първолета Чавдарова – Летиция

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: