Картина на Радослав Стефанов е представена в изложбата с благотворителна цел от конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата"

Картина на Радослав Стефанов е представена в изложбата с благотворителна цел от конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата“

През 2022 г. между ГДПБЗН и галерия „Икар“ е подписано споразумение за взаимодействие при реализиране на изложби за осъществяване на превантивна дейност в областта на пожарната безопасност и защитата при пожари, бедствия и извънредни ситуации. Изложбите се организират с благотворителна цел с картини от конкурса за детска рисунка “ С очите си видях бедата“ и всички събрани средства от продажбата ще се предоставят в помощ на деца на загинали или пострадали служители на ГДПБЗН.

През 2023г. бе организирано първото такова събитие, където бяха събрани средства в размер на 5 500лв.

По повод 1 юни – Международния ден на детето на 04.06.2024 г. бе открита втората благотворителна изложба в галерия “ Икар“, гр. София, ул. „Бачо Киро“№26.

В изложбата бе включена картината на Радослав Стефанов 8В клас, вече ученик на “ Дойче шуле“, който е единственият от Русе.

Сподели: