Картотекирани са още 53 семейства като крайнонуждаещи се за настаняване в общински жилища в Русе

На 10 януари бе проведено заседание на Комисията по Наредба № 6. Картотекирани бяха 53 семейства като крайнонуждаещи се за настаняване в общински жилища, а на 7 семейства бе отказана картотека, тъй като не отговарят на условията на Наредба №6.

Това става ясно от седмичния отчет на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипа му по отношение работата в ресор „Икономика и международно сътрудничество“.

Община Русе изготви и обяви проекто-списъка на крайно нуждаещи се домакинства, които подлежат на настаняване под наем в общински жилища през 2024 г.

В срок до 16 януари всеки, който е картотекиран и желае да бъде включен в окончателния списък за настаняване в общински жилища, следва да подаде заявление /възражение/ за това до кмета на Община Русе. Заявленията се подават в Центъра за административни услуги и информация на Община Русе на пл. „Свобода“ №6 между 8:30 и 17:30 ч. всеки делничен ден.

Всички подадени заявления /възражения/ ще се разгледат от комисия в края на месец януари. Окончателният списък ще бъде изготвен и ще се съхранява в ОП „Управление на общински имоти“ на ул. „Г. С. Раковски“ 13А.

Проекто-списъка можете да видите тук.

Сподели: