БСП Кирил Добрев

Кирил Добрев в Русе: Аз още не съм кандидат за поста председател на партията

Време за прочитане: < 1 мин.

Първо, аз още не съм кандидат за поста председател на партията. Все още вървят номинациите. Вие сега ме питате дали ще участвам в „България търси талант”, без да са минали кастингите. Още повече има правила, които приехме и те между 15 и 21 март ще станат ясни номинациите, каза днес зам. председателят на БСП Кирил Добрев на журналистически въпрос в Русе.

Тук съм по покана на колегите от Русе тъй като днес е голям празник- 142 години от Освобождението на града. А и настоящия кмет Пенчо Милков като депутати създадохме много добри приятелски отношения и в негова подкрепа съм тук.

Аз съм в БСП от 20 години и симпатиите към мен  отдавна съм си ги спечелил.  Какви симпатии да създавам у хора, с които се познаваме добре. Те отдавна вече има мнение и отношение към мен, каза още Добрев.

Ако създаваме правила, хубаво е да ги спазваме. Аз правя това, което съм правил през последните 20 години- да бъда близко до партията, добави още настоящият зам. – председател.

Ще търся подкрепа от всички социалисти, всички леви хора, от целия български народ за това БСП да спечели изборите. Смятам, че това е напълно възможно. Вътрешнопартийната кампания трябва да бъде подчинена на това- не просто да събираме гласовете на бесепарите, а да чуят хората и да кажат- БСП могат и ще управляват по-добре, отбеляза още Добрев.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня