БСП Кирил Добрев

Кирил Добрев в Русе: Аз още не съм кандидат за поста председател на партията

Първо, аз още не съм кандидат за поста председател на партията. Все още вървят номинациите. Вие сега ме питате дали ще участвам в „България търси талант”, без да са минали кастингите. Още повече има правила, които приехме и те между 15 и 21 март ще станат ясни номинациите, каза днес зам. председателят на БСП Кирил Добрев на журналистически въпрос в Русе.

Тук съм по покана на колегите от Русе тъй като днес е голям празник- 142 години от Освобождението на града. А и настоящия кмет Пенчо Милков като депутати създадохме много добри приятелски отношения и в негова подкрепа съм тук.

Аз съм в БСП от 20 години и симпатиите към мен  отдавна съм си ги спечелил.  Какви симпатии да създавам у хора, с които се познаваме добре. Те отдавна вече има мнение и отношение към мен, каза още Добрев.

Ако създаваме правила, хубаво е да ги спазваме. Аз правя това, което съм правил през последните 20 години- да бъда близко до партията, добави още настоящият зам. – председател.

Ще търся подкрепа от всички социалисти, всички леви хора, от целия български народ за това БСП да спечели изборите. Смятам, че това е напълно възможно. Вътрешнопартийната кампания трябва да бъде подчинена на това- не просто да събираме гласовете на бесепарите, а да чуят хората и да кажат- БСП могат и ще управляват по-добре, отбеляза още Добрев.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня