Клубът на социалния работник към Русенския университет

Клубът на социалния работник към Русенския университет участва в Коледно-новогодишно тържество за деца

Студенти от специалност „Социални дейности“ в Русенски университет и членове на Клуба на социалния работник участваха на 19.12.2017 година в организираното за втора поредна година от община Русе Коледно-новогодишно тържество за деца, потребители на социални услуги по програми и проекти.

В празничната зала, изпълнена с много радостни деца и гости, присъстваха заместник-кметът по хуманитарни дейности в община Русе Иван Григоров, директорът на дирекция „Здравни и социални дейности“ Мариела Личева, началникът на отдел „Социални дейности“ Катя Петрова и служители от дирекцията и отдела в община Русе, представители на Агенцията за закрила на детето и на Дирекция „Социално подпомагане“ – Русе, управители на социални услуги, доц. д-р Сашо Нунев – председател на Управителния съвет на Клуб на социалния работник и общински съветник към Общински съвет – Русе и ас. Евгения Братоева.

Освен приветствените думи на официалните гости, поздравителен адрес с благодарност за доброто партньорство с община Русе и с пожелания за благословени и весели Коледни и Новогодишни празници за децата, техните семейства, персонала от социалните услуги и за всички присъстващи от името на студентите и преподавателите от специалност „Социални дейности“ прочете и ас. Евгения Братоева. Заедно с красивите сценични изпълнения на деца от Общински детски център за култура и изкуство, Общински младежки дом, НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ студентите поднесоха своите поздравления за малките гости за Коледа и Новата 2018 година чрез многоцветна и озвучена с весела детска песен презентация и изработени от тях празнични картички с пожелания.

Сподели: