банкомат теглене на пари

Кметът Божидар Борисов прави се всичко възможно банкоматът в Кацелово да бъде запазен

Време за прочитане: < 1 мин.

Наемът е платен и сме в процедура. Прави се всичко възможно банкоматът в Кацелово да се запази, защото обслужва 3 села, каза днес по време на заседание на Общинския съвет кметът на Община Две могили Божидар Борисов.

Проблемът с банкомата в Кацелово възникна през миналата година. До миналата година банките плащаха наеми на собствениците на имоти, където са банкоматите. Банкоматът в Кацелово бе на територията на местната кооперация. Променя се обаче политиката на банките и въпросът вече е отнесен до народни представители, заяви кметът.

Проведена е и среща на кмета Божидар Борисов с регионалния мениджър на банката в Русе по темата. Последният е информиран, че се събират пари от хората, за което не е бил известен досега. Кметът е забранил пари да се събират от жителите на Кацелово.

Кметът е заявил на мениджъра, че ще се осигури помещение в кметството със СОТ и видеонаблюдение, за да се постави там банкомата. Дали това ще е печелившо за банката е друг въпрос, защото се оказва, че оттам държат през определен банкомат да има брой транзакции за определено време.

Сподели:

Още новини от деня