Кметът на Община Русе Пламен Стоилов е повишен в звание „Полковник“

Време за прочитане: < 1 мин.

Поздравителен адрес до Кмета на община Русе Пламен Стоилов, във връзка с повишаването му в следващо офицерско звание „Полковник“, беше връчен от Председателя на Управителния съвет на РСОСЗР Русе, майор о.р. Димитър Вълков.
Заповедта на Министъра на отбраната за повишаване в звание беше прочетена от Началника на Военно окръжие Русе подполковник Цанко Недев, в присъствието на членове на Управителния съвет на съюза, Началника на гарнизона майор Павлин Илиев и Заместник-началника на Централно военно окръжие гр. София полковник Велчо Петков.
След което официално бяха връчени офицерски пагони с трикольорна лента.
От своя страна Кметът благодари за оказаната му чест и подчерта, че все така ще продължи да подкрепя както инициативите на запасното войнство, така и действащите военнослужещи. Той пожела на всички негови бивши колеги, на военнослужещите от гарнизона и техните семейства, весело посрещане на предстоящите празници и щастлива нова 2018 година, напомняйки че всъщност предложението за повишаването му в звание „Полковник“ беше обявено от Председателя на РСОСЗР Русе още през 2016 г., когато беше открит Мемориалът на загиналите във войните русенци.

Сподели:

Още новини от деня