Кметът на Община Русе Пламен Стоилов посети ОУ „Ангел Кънчев“ – Русе

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов посети ОУ „Ангел Кънчев“ – Русе

Днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов посети ОУ „Ангел Кънчев“ – Русе по покана на директора г-н Енчо Енчев и преподавателите. По време на посещението си г-н Стоилов се запозна с организацията на училищната дейност и нововъведенията, както и състоянието на материално-техническата база. На срещата присъства и началникът на отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ в Община Русе г-н Сашо Щерев.

Кметът Пламен Стоилов гарантира подкрепата си към ръководството на училището и учителите, а като първа стъпка ще изпрати в ОУ „Ангел Кънчев“ комисия от експерти, която да направи оглед на сградния фонд.

В навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември, русенският градоначалник връчи и поздравителен адрес на г-н Енчев, с пожелание за много енергия и постоянство както към учениците, така и към педагогическия персонал, които да ги водят към осъществяване на целите им. „Благодарение на Вашия професионализъм, децата в училището получават грижа, внимание и специално отношение при обучението си от ранна детска възраст. По този начин те се подготвят за изпитанията на живота и се изграждат като дисциплинирани и мотивирани личности“, каза още г-н Стоилов.

По време на срещата в учителската стая, с целия педагогически екип, преподаватели от ОУ „Ангел Кънчев“ подариха на г-н Стоилов стенен часовник, изработен ръчно от децата

Сподели: