Кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов: Работи се активно по снегопочистването

Кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов: Работи се активно по снегопочистването

Време за прочитане: < 1 мин.

Работи се активно по снегопочистването на територията на цялата община, съобщи сега кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов. Въпреки силния снеговалеж и навявания, наличната техника чисти общинската пътна мрежа и улиците във всички населени места на територията на общината. Почистено добре, подчерта г-н Атанасов.

До 14 часа се очаква подобряване на метеорологичната обстановка, отслабване на снеговалежа и това ще позволи още по – ефективно почистване.

Всички налични машини и екипи от предприятието ОП „Комунални дейности“ – Сливо поле са включени в снегопочистването от ранните часове на деня, добави г-н Атанасов.

Екипите на „Енерго Про“ работят по отстраняване на авариите и съвсем скоро ще бъде възстановено ел. захранването на селата Голямо и Малко Враново, Кошарна, Черешово, Стамболово, успокои всички жители на Община Сливо поле Валентин Атанасов.

Грижим се за хората, поради което отдавна взехме мерки при обилен снеговалеж болните и нуждаещите се от хемодиализа да бъдат транспортирани навреме до лечебните заведения, заяви кметът. Домашният социален патронаж също работи, като ще бъдат обгрижени всички нуждаещи се наши съграждани от третата възраст, каза г-н Атанасов.

Магазините във всички населени места са заредени с хляб и други продукти от първа необходимост.

Сподели:

Още новини от деня