любо ганев книга

Книгата-фотоалбум на Любо Ганев “Светът отвисоко” ще бъде представена в Русе на 12 септември

Книгата-фотоалбум на Любо Ганев “Светът отвисоко” ще бъде представена в Русе на 12 септември в зала „Монбат Арена“ от 12 часа. Легендарният волейболист ще бъде заедно с авторите Владимир Памуков, Тодор Шабански и Бончук Андонов и ще вдигне завесата на фоторазказ за забавните му и невероятни 1001 истории.

любо ганев книга

За книгата Любо Ганев казва следното:

Скъпи приятели,

„Добре дошли при мен на високото. И не се притеснявайте – няма да ви се завие свят. Обещавам ви само да се забавляваме с моите истински истории. Реших да ви представя досегашния си живот едно към едно. Без грим и каквито и да било други козметики. Картината на различните мои периоди – на луд хлапак и отписан за играта край мрежата юноша, на набеден търговец по времето на социализма, на звезда във волейбола и горд баща на двама сина, на настоящ бизнесмен и човек от управата на любимия ми спорт.

„Светът отвисоко“ не е разказ за живот по високите етажи. Това са приключенията на един много висок мъж с обувки 51-ви номер. Надявам се пътуването с мен във времето да ви хареса, повече отколкото например, когато се движите нагоре в асансьор.“

Сподели: