Коалиция "Изправи се! Мутри вън!" подари на русенци спортен празник

Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ подари на русенци спортен празник

Време за прочитане: < 1 мин.

„Да спортуваме заедно!“ бе мотото на спортния празник  организиран от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ В неделното утро на игрището за плажен волейбол и тенис в комплекс „Ялта“ кандидатите за народни представители от коалицията участваха в състезание по по плажен тенис на двойки.

Спортното събитие, в което се включиха и възрастни и деца, бе част от предизборната програмата на кандидатите за парламента.

„Трябва да насърчаваме, както със законови инициативи, така  и с личен пример спорта и активния начин на  живот. Необходимо да се създадат условия за масов спорт и активност най-вече за младите хора. Срещу наркотиците, алкохола, тютюнопушенето, застоялия начин на живот, стоенето пред компютрите и телефоните ние ще се борим за повече финанси, създаване на по-добри условия за спорт. Защото спортът е здраве, общуване, възпитаване в дисциплина и отговорност, толкова нужни на младите хора днес“, заявиха кандидатите за народни представители в 19-и МИР – Русе.

Спортния празник завърши с подаръци – фризби с послание, че активността, изисква преди всичко желание, а не само скъпи уреди и екипировка. Летящите дискове бяха в цвета и логото на коалицията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:

Още новини от деня