Коалиция "Продължаваме промяната" регистрира листа с кандидати за народни представители в 19-и МИР - Русе сега

Коалиция „Продължаваме промяната“ регистрира листа с кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе сега + листа

Коалицията „Продължаваме промяната“ регистрира в Районната избирателна комисия – Русе сега листа с кандидати за народни представители в 19-и МИР – Русе. Водач на листата е Николай Събев.

Да ме накарат да изляза с децата си по улиците на Русе и да викам оставка – това на нищо не прилича, заяви Николай Събев в присъствието на адв. Рени Стефанова и областния координатор Валери Андреев. Време е вече да направим нещо. Ние знаем какво и как и ще го направим. Очаквам хората да проявяват интерес и да видят различни страни от нашия характер и ние ще ги показваме. Но важно е да се знае- добрият стил, доброто възпитание, добрата култура са нещата, които искаме да виждаме и да показваме в нашия живот, заяви още той.

Не искаме да показваме стил, който е бил през последните 30 години в България. Искаме хората да разбират думите на този, който им говори, за да вземат информирани решения, подчерта Събев.

Очакванията на коалицията са за поне три мандата.

Ние не казваме днес и не обещаваме – русенци, ние ще направим нещо важно за вас. Това, което ще правим, го правя вече 30 години. Ние правим нещо, от което Русе има полза. Когато имаше остра нужда, ние дадохме парите за тези животоспасяващи машини в болницата. Правим и инвестираме в много програми нашите деца да са по-информирани, да са функционално грамотни. От години работим за това- Русе да е привлекателно място за бизнес и работа, посочи Събев.

Ето и листата с кандидати за народни представители на ПП „Продължаваме промяната“:

  1. Николай Събев

2. Рени Стефанова

3. Велико Минков

4. Калоян Иванов

5. Цветомир Конов

6. Митко Недялков

7. Пламенка Ангелова /Политическо движение Социалдемократи/

8. Орлин Пенков

Вижте повече във фейсбук излъчването на RuseInfo, където бе представена пълната листа на кандидати.

Сподели: