коледен-подарък-за-мърморко

Коледен подарък за Мърморко от Валентин Владимиров – Валяка на 8 декември

Пиесата „Коледен подарък за Мърморко от Валентин Владимиров – Валяка“ ще видят малките зрители на 8 декември от 11 часа в салона на Кукления театър.

Режисура – Валентин Владимиров – Валяка
Музика – Станимир Иванов
Сценография – Таня Пасева и Георги Пасев
Участват: Ивета Маринова, Светлина Станчева
Мартин Пашов, Димитър Пишев

Чували ли сте за Лапландия? А за джуджетата? Е, тази приказка е за тях! За две неуморни джуджета, които изработват подаръци. По – скоро за едно неуморно – Джу и едно постоянно мрънкащо – Мърморко. И от много години нещата стоят така, Джу изработва подаръците, Мърморко не спира да мързелува, да мърмори и да очаква децата да му благодарят. Но тази година става нещо извънредно, Надето, едно малко симпатично момиченце, решава да напише писмо на Дядо Коледа и да си поиска подарък – мече. И всичко щеше да е наред, ако не се беше намесил Мърморко. Той не само обърква подаръците на Цецко и Жени, но изпраща на Надето празна кутия. Ама че разочарование! Затова децата спират да вярват в Дядо Коледа.

Ами сега?! Истинска бъркотия! Как Мърморко ще се справи с нея и дали Надето и децата ще намерят сила да му простят, ще разберем от представлението „Коледен подарък за Мърморко“ на ДКТ Русе.
И не губете надежда, на Коледа стават чудеса!

Сподели:

Още новини от деня