свинекомплекс голямо враново д-р Миленка Димитрова

Комлексът Голямо Враново Инвест АД поведе с иновации в надпреварата между фирмите за местни продукти в Русе

Единствената фирма, имаща производство и предлагаща на регионалния пазар и в цяла България, своите местни продукти е русенската Голямо Враново Инвест АД. От известно време нейните мениджъри и технолози правят опити да постигнат по-добро и автентично качество на произведените продукти, които да задоволят все по- взискателния вкус на компетентния български потребител.

Началото бе сложено с производството на кренвирши за деца, които са от месо и без консерванти и подобрители, и са на пазара още от есента на 2017 година. Следващата стъпка бе направена с още два нови продукта – варена наденица и салам „Камчия“.

На витрините във веригата от магазини вече могат да се намерят и трите нови продукта, които са направени от прясно, току-що произведено свинско месо. Така замърсяването и подлагането му на външното атмосферно влияние се ограничава до минимум, поясни днес един от водещите специалисти и собственик на комплекса д-р Миленка Димитрова. Тя добави още, че при проведените лабораторни изследвания, срокът на годност на новите продукти се удължава значително.

Мениджърският екип на комплекса се е спрял на оптималния срок на годност да е 15 дни, който реално може да достигне до 25 дни от производството, изхождайки от факта че не винаги местните продукти в магазинната мрежа се съхраняват по най-добрия начин.

Още днес ние потребителите можем да си закупим новите продукти от веригата магазини на Голямо Враново Инвест АД. На витрините ще ги намерим в идентичните опаковки на познатите ни вече, но разликата ще я открием в цената и разбира се във вкуса.

Ежедневно се уверяваме, че здравословното хранене гарантира нашето здраве. Новите продукти, разработени и реализирани в комплекса Голямо Враново Инвест АД, ще допринесат за по- здравословното хранене на децата и възрастните българи, споделиха от мениджърския екип.

свинекомплекс голямо враново 1

Сподели: