Конкурс задетска рисунка организират Кукленият театър и РБ "Л. Каравелов"

Конкурс задетска рисунка организират Кукленият театър и РБ „Л. Каравелов“

Хей, приятели…

С огромна радост ви приканваме да участвате в онлайн конкурс за детска рисунка, организиран от Държавен куклен театър – Русе и Регионална библиотека „Любен Каравелов“.

„Казва се приятел пръв, но защо е той такъв“ е темата, на която можете да рисувате, а повода е бъдещата съвместна дейност между Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Държавен куклен театър – Русе.

Рисунките ще бъдат разделени в 3 възрастови групи:
– до 5г.
– от 6 до 9г.
– от 10 до 12г.
Рисунките си може да изпращате снимани и прикачени като изображения, на творческия e- mail на Държавен куклен театър – Русе – puppet.ruse@gmail.com,
като не забравяте да упоменете имена на детето, телефон за контакт с родител и възрастова група.
Крайният срок за включване в кампанията е 29. май. 2020г.

Всяка получена рисунка ще качваме и на нашите страници, за да разкрасим онлайн пространството с детско творчество.

На първи юни, тържествено ще бъдат обявени победителите, след първия спектакъл на открито на Държавен куклен театър – Русе.
Молим да следите нашата страница за допълнителна информация 🙂

Регионална библиотека „Любен Каравелов“ ще подари на победителите книжка – изненада, съобразена с възрастовата група, а Държавен куклен театър – Русе ще изработи артистични тениски, с отличените рисунки.
Отдавна зрее идеята за такова партньорство, а създалата се ситуация е подходящ момент да се заздрави и докаже нашето приятелство. Ключов момент е примерът, който искаме да дадем на децата, как в най – тежките и трудни моменти, можем да разчитаме на добрите си приятели.
Очакваме Ви! 🙂

Сподели:

Още новини от деня