Константин Маршавелов ще се състезава с Иван Влъчков за Sofia Car Motorsport

Дойде време за четвъртия кръг от Европейските GT4 серии, който за Sofia Car Motorsport винаги носи нови емоции и вълнения!

Миналата година отново в четвъртия кръг и отново на Словакия ринг приветствахме Иван Влъчков в отбора на “София Кар Моторспорт“, преминавайки в изцяло български отбор!

Тази година с огромна радост посрещаме българския автомобилен пилот и инструктор по бойни изкуства от Пловдив Константин Маршавелов, който ще се състезава заедно с Иван Влъчков! За Маршавелов това е първо участие в състезание от такова високо ниво.

„Смятам, че ще се адаптирам много бързо и към автомобила, и към трасето, независимо, че е крайно специфично с дългите си завои и превалите“, сподели Маршавелов. – „Никога през живота си не съм карал на истинска професионална автомобилна писта. Но като всеки състезател от смесените бойни спортове, имам добра координация и много добра култура на движенията.“

Иван и Косьо направиха първия си тест като дует преди няколко месеца на писта “Серес“ в Гърция, където Косьо показа обещаващи умения и адаптация зад волана на българската кола.

“Истината е, че останах силно впечатлен от качествата на колата. Мисля, че още тогава доста бързо се приспособих. Нямам никакви проблеми с ръста при влизане и излизане от кокпита, проектиран е идеално и вътре наистина е комфортно.“

Сподели:

Още новини от деня