марисан-кофигуратор-на-цвят

Конфигуратор на цвят и структура – новият интернет помощник за всеки

Колко често се случва да планираме и оформяме визията за любимите цветове, в които бихме желали да изпълним помещенията в дома, офиса или провинциалната вила само и единствено концептуално, в ума си? Дори и когато отидем в магазина или строителния хипермаркет, гледайки и размишлявайки над палитрата от възможни цветове, ние можем да получим само частична представа. Липсата на реални средства, чрез които да визуализираме различните възможни сценарии и оформим всевъзможни дизайн концепции често се явява главната причина за сериозните разминавания между нашите планове и крайния резултат.

Виждайки един цвят в продуктов каталог и пренасянето му на стената в дома често крие неприятни изненади, поради множеството специфични особености, съпътстващи цветовото планиране. А, когато желаем най-доброто за изгледа на помещенията, в които прекарване най-скъпоценните мигове с нашите близки, дори и разлика от няколко тона може да наруши цялостното настроение и внушението на планирания дизайн.

КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА – цветовото планиране никога не е било по-лесно

Последната инвестиция на МАРИСАН в посока улеснение на своите клиенти и партньори, превръща задачата за избор на цвят и структура за изпълнението на помещенията в дома, офиса или ваканционната вила, в лесна, приятна и спестяваща време, задача. КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА представлява нов професионален софтуер, достъпен за ползване изцяло безплатно на сайта на компанията. С негова помощ, предварителното планиране на особеностите и нуждите на един проект, както и добиването на реална представа за това как точно би изглеждал крайният резултат вече е възможно само в рамките на няколко клика.

Дигиталният асистент КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА, превръща провеждането на бързи, лесни и удобни тестове за визуализиране на различни повърхности след нанасяне на предпочитан цвят във възможност, достъпна за всеки, разполагащ с компютър или мобилно устройство.

Бързият и особено функционален помощник в ориентирането между огромната палитра от налични цветове предоставя всичко нужно, за да планирате своя проект, без значение дали става въпрос за работа в интериора или екстериора. Благодарение на множеството функционалности, с които софтуерът разполага, възможността да се запознаете с крайния резултат преди дори да сте започнали работа е гарантирана!

Множество възможности само на клик разстояние

КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА предоставя редица възможности, които българския потребител доскоро нямаше възможност да използва свободно. Сега, само с помощта на личния компютър, телефона или таблета, разработването на дизайн концепцията за дома на изцяло професионално ниво се превръща в лесно и удобно занимание. Част от предимствата на конфигуратора са:

  • Удобен и многофункционален онлайн асистент за планиране на цветове и структури

Единственото, от което имате нужда, за да разработите и дооформите своята визия за дизайна и оформлението на помещенията в дома, е мобилно или декстоп устройство и интернет връзка. Така, практически всеки може дa влезе в ролята на опитен проектант или интериорен дизайнер, при това напълно безплатно!

  • Дизайн на цвят и структура за множество повърхности в интериора и екстериора

Цветовото декориране и визуализирането на особеностите на избраната структура е възможно, както за интериорни, така и за повърхности в екстериора. Наред с широкопопулярните стени и тавани в интериора и фугиращи смеси и уплътнители при керамични облицовки, всеки желаещ може да декорира и комбинира повърхности от метал, дърво, пластмаса, битум и др.

  • Запознаване с типа на основата и особеностите на избраната повърхност

Визуалното представяне на различните типове повърхности, тяхната структура и типичните особености спомагат за допълнително изчистване за крайната визия на вашия проект. Честа грешка е приложението на еднакви тонове на даден цвят с цел декориране на дървени и минерални основи например. Поради разликите в тяхната структура и липсата на възможности за предварително визуализиране на очаквания резултат, това често води до нежелан ефект. КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА е най-лесният начин за умело боравене с различните тонове на даден цвят и избягването на нежелани разлики.

  • Реални примери за изгледа на вашия проект

След задаване на желаните параметри за вашия проект, КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА генерира реални изображения, визуализиращи очаквания краен резултат от работата със съответните продукти според особеностите на основата. Така например, изборът на предпочитана фракция за вашата мазилка, в комбинация с нейното цветово декориране, може да бъде проектирано предварително, само в рамките на няколко клика. Именно по този начин, рискът от неприятни изненади в съответствието на тоновете и нюансите е сведен до минимум!

  • Запознаване с цветовите възможности и техните особености

Всеки цвят, сам по себе си, крие безкрайна палитра от нюанси. С безплатния онлайн асистент на МАРИСАН, откриването на тоновете, съответстващи в най-голяма степен на вашите очаквания, е лесно като детска игра. Професионалните функционалности на конфигуратора позволяват ориентиране из множеството цветови гами и специфичните особености на всеки нюанс като степента на светлоотразяване, съответствие по RAL, RGB стойности и други.

  • Запазване на проекта и генерираните резултати

След успешното приключване на работата с конфигуратора, визуализираните резултати за проекта могат да бъдат запаметени под формата на PDF или JPG файл. Така, последващото ориентиране за закупуване на подходящите продукти, както и очакваните резултати от работата с тях, става далеч по-лесно и удобно.

  • Интуитивно меню за удобно боравене

Никой не харесва сложните и объркани програми. В забързаното ежедневие, всеки от нас има нужда от улеснено боравене и бърз достъп до всичко нужно. Вземайки под внимание именно това, специалистите на МАРИСАН разработват КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА с интуитивно меню за бърза и удобна ориентация в етапа на планиране на потребителския проект. Така, само в рамките на няколко минути, вие можете да се сдобиете с предварителна представа за това как биха изглеждали повърхностите преди дори да сте започнали работа с тях.

Възможността да експериментираш на воля

Много често изборът на подходящ цвят за дизайн и декорация на повърхностите в дома, офиса или провинциалната вила става на око. Макар и този стар, изпитан метод да върши работа при избора на конкретен цвят, то що се отнася до селектирането на подходящите нюанси и наситеност на тоновете, често се оказва неефективен. До скоро, възможността за предварително планиране не бе налична. Резултатите ставаха ясни тогава, когато повърхностите бъдат декорирани.

Благодарение на КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА, възможността за многобройни експерименти и изпробване на множество дизайн концепции е достъпна за всеки. Така, знаейки какъв би бил крайният резултат от инвестицията в конкретния проект, ние можем да подсигурим спокойното му изпълнение. А за нас остава само да се насладим на резултата!

За допълнителна техническа или търговска информация, моля посетете официалния интернет сайт www.marisanbg.com или корпоративния блог http://blog.marisanbg.com.

Сподели:

Още новини от деня