жена боядисване цвят

Конфигуратор на цвят и структура – новият интернет помощник за всеки

Колко често се случва да планираме и оформяме визията за любимите цветове, в които бихме желали да изпълним помещенията в дома, офиса или провинциалната вила само и единствено концептуално, в ума си? Дори и когато отидем в магазина или строителния хипермаркет, гледайки и размишлявайки над палитрата от възможни цветове, ние можем да получим само частична представа. Липсата на реални средства, чрез които да визуализираме различните възможни сценарии и оформим всевъзможни дизайн концепции често се явява главната причина за сериозните разминавания между нашите планове и крайния резултат.

жена боядисване цвят

 

Виждайки един цвят в продуктов каталог и пренасянето му на стената в дома често крие неприятни изненади, поради множеството специфични особености, съпътстващи цветовото планиране. А, когато желаем най-доброто за изгледа на помещенията, в които прекарване най-скъпоценните мигове с нашите близки, дори и разлика от няколко тона може да наруши цялостното настроение и внушението на планирания дизайн.

КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА – цветовото планиране никога не е било по-лесно

Последната инвестиция на МАРИСАН в посока улеснение на своите клиенти и партньори, превръща задачата за избор на цвят и структура за изпълнението на помещенията в дома, офиса или ваканционната вила, в лесна, приятна и спестяваща време, задача. КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА представлява нов професионален софтуер, достъпен за ползване изцяло безплатно на сайта на компанията. С негова помощ, предварителното планиране на особеностите и нуждите на един проект, както и добиването на реална представа за това как точно би изглеждал крайният резултат вече е възможно само в рамките на няколко клика.

Дигиталният асистент КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА, превръща провеждането на бързи, лесни и удобни тестове за визуализиране на различни повърхности след нанасяне на предпочитан цвят във възможност, достъпна за всеки, разполагащ с компютър или мобилно устройство.

Бързият и особено функционален помощник в ориентирането между огромната палитра от налични цветове предоставя всичко нужно, за да планирате своя проект, без значение дали става въпрос за работа в интериора или екстериора. Благодарение на множеството функционалности, с които софтуерът разполага, възможността да се запознаете с крайния резултат преди дори да сте започнали работа е гарантирана!

Множество възможности само на клик разстояние

конфигуратор марисан

КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА предоставя редица възможности, които българския потребител доскоро нямаше възможност да използва свободно. Сега, само с помощта на личния компютър, телефона или таблета, разработването на дизайн концепцията за дома на изцяло професионално ниво се превръща в лесно и удобно занимание. Част от предимствата на конфигуратора са:

  • Удобен и многофункционален онлайн асистент за планиране на цветове и структури

Единственото, от което имате нужда, за да разработите и дооформите своята визия за дизайна и оформлението на помещенията в дома, е мобилно или декстоп устройство и интернет връзка. Така, практически всеки може дa влезе в ролята на опитен проектант или интериорен дизайнер, при това напълно безплатно!

  • Дизайн на цвят и структура за множество повърхности в интериора и екстериора

Цветовото декориране и визуализирането на особеностите на избраната структура е възможно, както за интериорни, така и за повърхности в екстериора. Наред с широкопопулярните стени и тавани в интериора и фугиращи смеси и уплътнители при керамични облицовки, всеки желаещ може да декорира и комбинира повърхности от метал, дърво, пластмаса, битум и др.

  • Запознаване с типа на основата и особеностите на избраната повърхност

Визуалното представяне на различните типове повърхности, тяхната структура и типичните особености спомагат за допълнително изчистване за крайната визия на вашия проект. Честа грешка е приложението на еднакви тонове на даден цвят с цел декориране на дървени и минерални основи например. Поради разликите в тяхната структура и липсата на възможности за предварително визуализиране на очаквания резултат, това често води до нежелан ефект. КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА е най-лесният начин за умело боравене с различните тонове на даден цвят и избягването на нежелани разлики.

  • Реални примери за изгледа на вашия проект

След задаване на желаните параметри за вашия проект, КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА генерира реални изображения, визуализиращи очаквания краен резултат от работата със съответните продукти според особеностите на основата. Така например, изборът на предпочитана фракция за вашата мазилка, в комбинация с нейното цветово декориране, може да бъде проектирано предварително, само в рамките на няколко клика. Именно по този начин, рискът от неприятни изненади в съответствието на тоновете и нюансите е сведен до минимум!

  • Запознаване с цветовите възможности и техните особености

Всеки цвят, сам по себе си, крие безкрайна палитра от нюанси. С безплатния онлайн асистент на МАРИСАН, откриването на тоновете, съответстващи в най-голяма степен на вашите очаквания, е лесно като детска игра. Професионалните функционалности на конфигуратора позволяват ориентиране из множеството цветови гами и специфичните особености на всеки нюанс като степента на светлоотразяване, съответствие по RAL, RGB стойности и други.

  • Запазване на проекта и генерираните резултати

След успешното приключване на работата с конфигуратора, визуализираните резултати за проекта могат да бъдат запаметени под формата на PDF или JPG файл. Така, последващото ориентиране за закупуване на подходящите продукти, както и очакваните резултати от работата с тях, става далеч по-лесно и удобно.

  • Интуитивно меню за удобно боравене

Никой не харесва сложните и объркани програми. В забързаното ежедневие, всеки от нас има нужда от улеснено боравене и бърз достъп до всичко нужно. Вземайки под внимание именно това, специалистите на МАРИСАН разработват КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА с интуитивно меню за бърза и удобна ориентация в етапа на планиране на потребителския проект. Така, само в рамките на няколко минути, вие можете да се сдобиете с предварителна представа за това как биха изглеждали повърхностите преди дори да сте започнали работа с тях.

Възможността да експериментираш на воля

Много често изборът на подходящ цвят за дизайн и декорация на повърхностите в дома, офиса или провинциалната вила става на око. Макар и този стар, изпитан метод да върши работа при избора на конкретен цвят, то що се отнася до селектирането на подходящите нюанси и наситеност на тоновете, често се оказва неефективен. До скоро, възможността за предварително планиране не бе налична. Резултатите ставаха ясни тогава, когато повърхностите бъдат декорирани.

мъж работи на компютър

Благодарение на КОНФИГУРАТОР НА ЦВЯТ И СТРУКТУРА, възможността за многобройни експерименти и изпробване на множество дизайн концепции е достъпна за всеки. Така, знаейки какъв би бил крайният резултат от инвестицията в конкретния проект, ние можем да подсигурим спокойното му изпълнение. А за нас остава само да се насладим на резултата!

За допълнителна техническа или търговска информация, моля посетете официалния интернет сайт www.marisanbg.com или корпоративния блог http://blog.marisanbg.com.

Сподели:

Още новини от деня