Концерт на възглавници ще се състои в Русе на 17 март

Вече пет поредни години любимите на малки и големи Концерти на възглавници гостуват на град Русе, по покана на фестивала “Мартенски музикални дни”. Любезния ни домакин Регионален Исторически Музей – Русе още веднъж ще отвори врати за най-големите почитатели на красивата музика.

Този път музикалното ни пътешествие ще ни отведе в дебрите на джаз класиката с неотразимата Веси Морова и нейния вълшебен глас. Изключителният й бенд е съставен от брилянтния тромпетист Денис Гоев, чаровния пианист Светослав Миланов и впечатляващия перкусионист Иван Андреев. Тяхното майсторство и артистична енергия са сигурен източник на безброй незабравими емоции сред усмихнатата им публика.

Както винаги, нетърпеливите любители на музикалните ритми са поканени един час преди всеки концерт, за да участват в Работилница на възглавници. Тя е напълно безплатна, а в нея всички бъдещи джазмени ще могат да развихрят въображението си и да рисуват върху възглавници. Всички материали са осигурени, а декорираните възглавници стават собственост на техните горди автори като скъп спомен от концерта.
Билети се предлагат на касата на Регионален Исторически Музей в Русе всеки ден до 18 часа, както и преди концертите (при наличие на свободни места).

Сподели:

Още новини от деня