бдж мотриса влак вагон

Крайградският пътнически влак от Русе до гара Русе Разпределителна няма да се движи до 4 юни

От 1-ви май БДЖ въведе промени в движението на четири пътнически и пет крайградски пътнически влака. Причините за въведените промени са технологични, свързани с реорганизирането на обслужването в някои участъци на страната поради ограничителните мерки за пътуване като част от мерките срещу разпространението на COVID-19.

Променено е движението и на следните влакове:

  • Крайградският пътнически влак № 40213 от Русе разпределителна за Русе, който заминава от гара Русе разпределителна в 13:50 ч., няма да се движи през периода от 1-ви май до 4-и юни. По тази причина се удължава маршрутът на международния бърз влак № 463 от Русе за София, който ще заминава от гара Русе разпределителна в 13:55 ч.;
  • Крайградският пътнически влак № 40214 от Русе за Русе разпределителна, който заминава от гара Русе в 13:25 ч., няма да се движи през периода от 1-ви май до 4-и юни. По тази причина се удължава маршрутът на международния бърз влак № 462 от София за Русе, който ще заминава от гара Русе до гара Русе разпределителна в 13:17 ч.;

Допълнителна промяна ще бъде въведена в разписанието на бързия влак № 7621 от Видин за София, който вече ще спира и на спирка Власатица в 07:29 ч. с цел подобряване транспортното обслужване на жителите на селото след постъпили аргументирани предложения от клиенти.

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg) и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Сподели:

Още новини от деня