Красен Кралев: Гордея се, че имам номинации за листите в родната Варна и от структурите ни в Русе

Красен Кралев: Гордея се, че имам номинации за листите в родната Варна и от структурите ни в Русе

Визитната ни картичка са построените обекти в страната, каза днес министърът на младежта и спорта Красен Кралев в предаването “Още от деня” по БНТ с водещ Надя Обретенова.

Той коментира теми от политическия живот, както и предстоящите парламентарни избори.

„Гордея се, че имам номинации за листите в родната Варна и от структурите ни в Русе. Във всяко едно населено място има по няколко построени или обновени обекта, които са били жизнено необходими на хората. Това е нашата визитна картичка, нашата гаранция за това, че България ще продължи по стабилния път на просперитета, който има през последните години.Поставянето на настоящи министри за водачи на партийни листи е висока оценка от страна на ръководството за тяхната работа в сектора, който ръководят.

Номиниран съм за включване в листите от своите съграждани във Варна и от структурите на ГЕРБ в Русе. Окончателната подредба на листите зависи от решението на Изпълнителната комисия и от ръководството на партията. Най-важното е да защитим политиките, по които сме работили през последните години. За мен ще бъде чест да имам тази възможност. Убеден съм, че на тези избори ще бъдем единни и по-сплотени от всякога. Всички структури в страната са спокойни и работят по предизборната кампания.

Най-големият залог на предстоящите избори ще бъде продължаването на европейския път за развитие на България, който се гарантира от ГЕРБ. Ние и нашите коалиционни партньори излъчваме стабилност и предвидимост. Управлението на ГЕРБ е гарант за финансово-икономическа стабилност на страната – това е най-отличителната характеристика в нашата политика. Отчетът ни пред гражданите ще се състои в това да покажем свършеното от нас до момента. Отличителна черта за нас са градежът и стабилността. Имаме готовност да завършим започнатото и вече имаме ясна визия какво трябва да направим през следващия мандат.

Опонентите ни не могат да се похвалят с нищо направено за хората. Какво предлагат другите? БСП не е в най-добрата си форма. Там трудно преодоляват дори вътрешнопартийните си конфликти. Виждаме и създадените нови коалиции, които имат агресивно поведение. Те не могат да участват в градежа на модерната икономика на страната и не е ясно дали имат кадрови потенциал да участват в управлението“, отбеляза Кралев.

Сподели: