Министър Кралев за евентуални нови противоепидемични мерки в спорта: Ще се съобразим с решенията на здравните власти

Красен Кралев ще е водачът на листата на ГЕРБ в 19-и МИР – Русе

Настоящият министър на младежта и спорта Красен Кралев ще е водач на листата на ГЕРБ в 19-и МИР – Русе на предстоящите на 4 април избори за нов състав на Народното събрание. Това става ясно от публикация на вестник 24 часа по темата. Според очакванията, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов ще бъде водач на 2 листи – във Велико Търново и Варна, поради което Красен Кралев идва в Русе.

От вчера в Русенска област се правят номинации за кандидати за народни представители във всички общински структури на ГЕРБ. Те ще се проведат до 8 февруари.

Номинациите ще се правят лично в офис на ГЕРБ в региона или на официалната електронна поща на всяка структурата. Кандидати за народни представители, които са членове на ПП ГЕРБ в съответната общинска или районна структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата на ГЕРБ по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданската квота.

Изпълнителната комисия на партията утвърди и критериите, на които да отговарят номинираните кандидати. След приключването на номинационните събрания, ИК ще направи детайлен преглед на всички номинации и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

Сподели: