Красен Кралев ще посети Русе идната седмица, за да види базата на Спортен клуб по кану-каяк „Георги Демирев“ – Русе

Днес министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова, с която обсъдиха появилите се разногласия между нея и Българската федерация по кану-каяк.

Кралев пое ангажимент, че ще направи всичко възможно Станилия да продължи по най-добрия начин своята подготовка за Олимпийските игри в Токио и да получи предвидените за нея средства.

По време на срещата бе обсъдено състоянието на базата на Спортен Клуб по кану-каяк „Георги Демирев“ – Русе. Клубът ще получи средства от Министерството на младежта и спорта за закупуването на нови канута.

Красен Кралев прие покана за посещение в Спортен Клуб по кану-каяк „Георги Демирев“ – Русе през следващата седмица, по време на което ще се запознае с условията, при които състезателите на клуба водят своята подготовка.

На срещата днес присъстваха и представители на Спортен клуб по кану-каяк „Георги Демирев“ – Русе, председателят на клуб „Георги Демирев“ – Цвета Демирева, треньорът по кану-каяк Ева Пашева и състезателят Кристиан Душев.

По-късно Кралев се срещна и с председателя на Българската федерация по кану-каяк Николай Бухалов, с който обсъдиха развилата се ситуация и разногласията със състезателката Станилия Стаменова.

Сподели: