Кукленият театър в Русе представя „Мравчо и голямото море“ на 26 май

Кукленият театър в Русе представя на 26 май от 18 часа любимо на много от вас представление „Мравчо и голямото море “ от Живка Донева и Тодор Вълов.

Музика: Пепи Писарски
Сценография: Стефка Кювлиева


Участват: Теменуга Хараланова, Ивета Маринова, Светлина Станчева и Хубен Нурев

Всичко в тази история се случва на една поляна, сред тревите цветята и листата… Героите са малки буболечета – Мравчо, Калинка, Зизи-пчеличка бебе, Търтеят и Пеперуд със „суперяките„ крила. Всички те искат да приключенстват, да бъдат пътешественици, откриватели, да стигнат до Голямото море, което се намира след много, много поляни… Е, не съвсем всички. Някои, като Търтей, имат по-скромни желания – да ядат мед наготово!
И ето, че една сутрин, въпреки забраните на големите, нашите буболечковци тръгват. Какво им се случва по пътя и дали ще стигнат до Голямото море ще разберете сами?!
Може би и вие самите ще разпознаете себе си в някои от нашите наивно-смешни герои? Със сигурност ще разпознаете, aко не себе си, поне някой който познавате. Това е история за порастването на децата, за детското любопитство, за опознаването и откриването на света, за приятелството.
Това е пътешествието, на което всяко едно дете и всеки един от нас е тръгнал откакто се е родил. А това пътешествие ще продължава всеки ден чак до края на живота!

Времетраене: 35 минути
Подходящ и за най-малките.
Билети може да закупите от касата в кукления театър.

Сподели: