Премиерата на пиесата „Приказка за Боби и шайка микроби” ще представи Кукленият театър

Кукленият театър подарява спектакъл на 1 юни

На 1 юни от 11:00ч, на кея (малка амфитеатрална сцена) по случай Деня на детето, Държавен куклен театър – Русе подарява на децата спектакъла „Приказка за Боби и шайка микроби” от Валентин Владимиров– Валяка.

Държавен куклен театър – Русе подарява на малките зрители безплатен спектакъл по случай Деня на детето 1 юни.

На малката амфитетрална сцена на кея, от 11 часа, децата ще имат възможност да гледат безплатно един от най – актуалните спектакли от репертоара на кукления театър през настоящия сезон.

„Приказка за Боби и шайка микроби” образователен спектакъл от Валентин Владимиров – Валяка

Информация за представлението:

Драматизация и режисура: Валентин Владимиров – Валяка

Сценография: Таня Пасева, Георги Пасев

Музикално оформление: Станимир Иванов

Участват: Кремена Станева, Любен Русенски и Мартин Маринов

Малкият Боян, хитрува пред майка си, че си мие старателно ръцете, а всъщност хич не обича водата и сапуна. Затова и ръцете му са истински развъдник на микроби. И то не какви да е… Моля, запознайте се с Коби, Роби и тяхната шайка непослушни микроби. Те си живеят прекрасно върху мръсните ръце на Боян, но един ден решават да се отправят на екскурзия към сливиците му. И всичко е много весело и забавно, но не и за Боби. Той  ляга болен. И в съня си се среща с г-н Имунитет, който му обяснява как заедно да преборят микробите. Дали ще успеят ще разберете от представлението „Приказка за Боби и шайка микроби” на Държавен Ккуклен театър – Русе.

Заповядайте да се посмеем заедно и да научим колко е важно да се спазват хигиенните навици, и да се поддържа силен имунитет.

Образователен спектакъл и за най- малките

Времетраене: 35 мин.

Сподели: