Кукленият театър представя премиерата на "Браво, Франклин !" в петък

Кукленият театър представя премиерата на „Браво, Франклин!“ в петък + ВИДЕО

Кукленият театър в Русе представя премиерата на „Браво, Франклин !“. Тя ще се състои на 28 септември от 18 часа в салона на ул. „Княжеска“.

Франклин е малко костенурче, познато на много от Вас от известната поредица книжки на Полет Буржоа и Бренда Кларк. В историята, която ние ще Ви разкажем обаче, се случва нещо по-специално. Малкият Франклин много се страхува от гръмотевици. Освен това се чувства самотен в игрите, защото няма до себе си най – добър приятел. Но ето, че чудото се случва…, на съседната улица се нанася непознато семейство Лосове. Франклин и Лоско – малкото лосче, бързо се сприятеляват, но нямат време да се опознаят, защото беда връхлита Лоско. Той се изгубва в мрачната гора. Франклин трябва да преодолее страха си и да помогне на приятеля си. Но нима това е лесно?! Гръмотевиците са толкова страшни!

Ще повярва ли в себе си малкото костенурче…?! Може би! Едно обаче е сигурно… спектакълът „Браво, Франклин!” на Държавен куклен театър – Русе, ще Ви накара да се смеете и вълнувате от сърце.

Режисьор: Валентин Владимиров

Композитор: Станимир Иванов

Сценограф: Сийка Моллова

Участват: Деница Дончева и Любен Русенски

Сподели:

Още новини от деня