Кукленият театър представя „Приказка за мечтатели”по Карел Чапек и Робер Ескарпи на 15 февруари

Кукленият театър представя „Приказка за мечтатели”по Карел Чапек и Робер Ескарпи на 14 февруари

Кукленият театър представя „Приказка за мечтатели”по Карел Чапек и Робер Ескарпи на 14 февруари от 18 часа.

Постановка и режисура: Евелина Косьовска
Музика: Пламен Мирчев – Мирона
Сценография: Виржиния Петкова
Снимки: Георги Пасев
Участват: Христина Стоянова, Радинела Тотева, Хубен Нурев, Васил Маринов

Една Принцеса, един млад изобретател на име Вашек и една котка тръгват на пътешествие в търсене на най-чудатото животно на света. Животно, за което никой друг не вярва, че съществува. Ще запазим в тайна дали успяват да открият животното и кое е то. Но няма да запазим в тайна, че който пита и любопитства, който мечтае и не спира да преследва мечтите си се превръща накрая в главен кралски мечтател и изобретател.

„Приказка за мечтатели” е спектакъл за мечтите, които те карат да летиш, които те карат да изобретяваш и да създаваш нечувани и невиждани неща. Нека заедно с героите да се научим да летим там, където никой не е летял, да виждаме там, където никой не вижда, да се научим да не спираме да мечтаем, когато всички други спрат, че току виж… ни купили котка!Времетраене: 50 мин.

Подходящ за деца над 4 години.

Билети на касата в кукления театър.

Закупените билети за представленията могат да бъдат презаверени: 🎈за друга дата на същото представление; 🎈за друго представление, по Ваш избор, от програмата. 🎈🎈 може да върнете билетите и получите парите си обратно.

Като компенсация, за закупените предварително билети днес, Държавен Куклен Театър – Русе ще подари на нашите малки зрители по едно допълнително печатче към зрителските карти на децата, както и една книжка „Бърборино“, осигурени от Издателство „Фют“.

Сподели: