Кулинарни състезания, анимации за деца и концерт на група „Молец“ в третия ден на „Уикенд туризъм“

Кулинарни състезания, анимации за деца и концерт на група „Молец“ в третия ден на „Уикенд туризъм“

Атрактивната програма на XIX издание на туристическото изложение „Уикенд туризъм“ ще предложи в съботния ден на русенци и гостите на града две кулинарни състезания – „Като шеф готвачите“ и „Мини Мастър Шеф. Те ще стартират съответно в 10 и 10:45 ч.

На централния площад за най-малките и техните родители от 10:45 до 12:30 е организирана игра с чували „Мама, татко и аз“, както и детска дискотека – анимация на ПГТ „Иван П. Павлов“. За децата е подготвена и работилничка за забавления. По същото време ще има отново безплатна пешеходна обиколка с екскурзовод, а до 18 ч. любителите на екстремни преживявания могат да изпробват своите умения на стена за катерене и въжена площадка.

През целия ден на пл. „Свобода“ и на ларгото пред Операта ще бъдат разположени щандове на над 120 занятчии и производители от цяла България.

При благоприятни метеорологични условия в 17 ч. ще бъде издигнат станалият емблема на фестивала атракцион – балон с горещ въздух.

Началото на концертната вечер ще бъде дадено от 19 ч. с участието на балет „Фрийдъм“ и известният влогър, артист и певец – русенецът Боян Тодоров. От 20 ч. на голямата сцена до Съдебната палата ще се изявят певците от най-актуалната младежка група в България – „Молец“.

Събитията от третия ден на Туристическото изложение „Уикенд туризъм“ можете да видите тук.

Сподели: