Купон в Община Русе с националния отбор по волейбол - жени

Купон в Община Русе с националния отбор по волейбол – жени

Време за прочитане: < 1 мин.

Националният отбор на България стана повод за истински купон в кметството в Русе. След тренировка градоначалникът Пенчо Милков прие момичетата на Иван Петков в сградата на общината. Всъщност това не се оказа формална визита. Деца от школата на „Дунав“ приветстваха с „Българи юнаци“ звездите ни, които в събота и неделя ще играят във финалния турнир на Златната европейска лига.

„Целият град няма търпение да започнат мачовете и да сме в залата – каза Милков. – Всички сме въодушевени и очакваме в неделя вечер да празнуваме с титлата.“

Градоначалникът връчи грамота на Иван Петков. А след кратката официална част стартираха снимките. Капитанът Елица Георгиева и либерото Жана Тодорова дори „влязоха в обувките“ на кмета и от трибуната започнаха да ръководят „заседанието“. Двете бяха сред най-търсените за селфита. Най-много аплодисменти обра Петя Баракова, която празнува рожден ден.

България ще играе полуфинал на Златната европейска лига срещу Чехия от 20 часа.

БФВолейбол благодари на своите партньори: Ефбет, ЛИДЛ, Спорт Депот, Ереа, Първа инвестиционна банка, Виваком, Министерство на туризма, Спортен Тотализатор, Министерство на младежта и спорта, Деворекс, Община Русе.

Сподели:

Още новини от деня