Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков посети Русе

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков посети Русе

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков посети Русе. Тук остана ден и половина и проведе поредица от срещи с жителите на региона. Русенците, които искаха да разговарят с него, успяха да го направят в събота /10-и септември/ между 16.00 и 17.30 часа на шатрата на ПП пред Съдебната палата. Там, всеки успя да научи за приоритетите на „Продължаваме промяната“ в следващото правителство, както и за постигнатото до момента от политическата сила, която бе първа на предходния парламентарен вот. „Ще продължим борбата с корупцията, ще осигурим повече социални придобивки за хората. Ще дадем шанс на младите, умните и амбициозните“, заявиха от Промяната.

Графикът на бившия премиер включи още дискусии с предприемачи, свързани с възможностите за развитие на Русе и региона, както и вечеря с локални лидери от града, като там фокусът беше поставен върху образователните, икономическите и социалните мерки, които биха подпомогнали задържането на повече млади хора в страната. Кирил Петков се срещна и с пенсионери в офиса на ПП в Русе. „В България може да се прави социална политика. За по-малко от година успяхме да вдигнем пенсиите повече отколкото за последните 12 години“, припомня той.

Същевременно, продължават и срещите в новооткрития офис на „Продължаваме Промяната“ на бул. “Славянски“ 15. Всеки делничен ден от 10:00 до 13:00 часа и от 17:30 до 18:30 часа на място гражданите ще имат възможността да се срещат с кандидатите за народни представители от партията. Телефонът за връзка с офиса е: 0894688969.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: