Логопедични центрове „Медика“ стартират едноседмична юнска кампания за безплатни диагностики

Логопедични центрове „Медика“ стартират едноседмична юнска кампания за безплатни диагностики

Логопедични центрове „Медика“ стартират едноседмична юнска кампания за безплатни диагностикиЗа поредна година Логопедични центрове „Медика“ стартират едноседмична юнска кампания за безплатни диагностики. От 11-ти до 16-ти юни специалисти – логопеди ще преглеждат деца и юноши до 16-годишна възраст в два кабинета.

Често, при говорни смущения при децата, родителите се колебаят дали да се обърнат към специалист или с възрастта, проблемите ще бъдат преодолени. Ранната диагностика и навременната помощ при речеви нарушения може да спести много трудности, както в училище, така и в социализацията на подрастващите.

Препоръчително е при най-малкото съмнение да се направи консулт с логопед, който да обследва детето, да прецени съществуването или липсата на проблем и да насочи родителите какви действия да предприемат.

Може да се възползвате от инициативата на Логопедични центрове „Медика“ в Стоматологична поликлиника, кабинет 314 – логопед Силвия Пасева, тел. за връзка 0887 676 752. или в ДКЦ-1, кабинет 206 – логопед Мая Грозданова, тел. за връзка 0887 795 027. Диагностиките се извършват след предварително записване.

Сподели:

Още новини от деня