ЛОКОМОТИВ е отбор номер 1 за 2020 г. на Община Русе

„Локомотив“ е отбор номер 1 за 2020 г. на Община Русе

ЛОКОМОТИВ бе избран за отбор номер 1 на 2020 г. на Община Русе. Наградата бе връчена на официалната церемония за Спортист на годината от г-н Пенчо Милков – кмет на Община Русе. 

Изключително сме щастливи от тази награда и обнадеждени за бъдещето на плувните спортове в град Русе. Радваме се, че трудът и успехите през 2020г. бяха оценени достойно от Община Русе. Всички ние, екипът на Локомотив, състезатели и родители заслужаваме този приз.

2020 г. е НАЙ-УСПЕШНАТА ЗА НАС, въпреки съкратения календар. Бяха завоювани 13 медала и 4 отборни купи от Държавните първенства и 139 медала – 39 златни, 56 сребърни и 54 бронзови и 3 комплексни купи от Международни турнири. 

Званието – „ОТБОР НА ГОДИНАТА“ на Община Русе трябва да ни мотивира още повече, за да реализираме целите и мечтите на треньори, състезатели и родители. Това е първата отборна награда за плувните спортове в Русе и БЛАГОДАРЯ на Община Русе и г-н Милков, че трудът и усилията са забелязани и оценени, коментир спортният мениджър на клуба Деян Дончев. 

Сподели: