Локомотив на "Експрес Сервиз" обслужва товаренето на пясък в завод "Девня"

Локомотив на „Експрес Сервиз“ обслужва товаренето на пясък в завод „Девня“

Време за прочитане: < 1 мин.

От началото на годината натоварването на пясък в завод „Девня“ на Каолин се извършва с персонал на русенския локомотивостроител „Експрес сервиз“ и с малкия модел акумулаторен локомотив ES1000. Благодарение на радио дистанционното управление, процесът е максимално улеснен и оптимизиран.

За сравнение – до миналата година тази маневрена дейност се извършваше от локомотиви серии 55 или 07, с разход на гориво от над 22л/час, със съответните маневрени бригади, поддръжка и присъщите за това разходи.

Експрес Сервиз се доказва като доставчик на модерни маневрени решения. Нашите нови локомотиви са несравними със сегашното ниво на техниката. Все повече модерно-мислещи индустрии се обръщат към нас за оптимизиране на маневрената си дейност. ЖП превозвачите също трябва да преосмислят дали сегашните локомотиви серии 52, 55, 06, 07 са добро решение за индустриалните ЖП маневри.

С увеличаване на разходите за труд, горива и поддръжка на старите дизелови локомотиви от 20-ти век, очакваме все повече маневрени оператори да се интересуват от нашите съвременни решения.

Сподели:

Още новини от деня