маса чинии имоти русе

Лукс в ежедневието: изберете стилен сервиз за дома

Време за прочитане: 2 мин.

В дома е важно не само това, което ядем и как се приготвят ястията, но и в какво се сервират. Модерните и красиви съдове за сервиране са много важни при всяко хранене!

Нашето обзавеждане в дома съхранява отпечатъка на собствено Аз, нашите идеи за комфорт и красота.

Важността на най-малките детайли не трябва да се подценява – дори любимите аксесоари в интериора и сувенири изпълняват важна функция: те напомнят за далечни пътувания и спомени, създават специално настроение. Мебелите, домашните текстилни продукти, сервизите, лампите и други елементи за вътрешно обзавеждане създават комфортна атмосфера за нас и нашето семейство.
Те дават възможност напълно да се отпуснем, което в значителна степен определя качеството на живота ни.

Сервизите за хранене са един от най-важните компоненти за атмосферата на дома.

Една изящно подредена маса може да определи успеха на обяда или вечерята. В крайна сметка е важна както самата храна, така и самите чинии, чаши, плата…, колко привлекателни изглеждат на масата.

Френският концерн ARC International, който притежава марката Luminarc, широко известна в цял свят, произвежда годишно повече от 30 нови линии сервизи, които се считат за модел на изискан вкус и ежедневен лукс. Кухненските сервизи Luminarc са винаги ярки, съвременни, с изключителен дизайн и практичност в кухнята, истинска декорация за трапезарията.

Тези съдове са изработени от висококачествен материал – стъкло, устойчиво на удар, създадено със специални технологии за стапяне. Процесът на втвърдяване, който включва бързото охлаждане на продукта, загрят до висока температура, дава на този съд по-голяма устойчивост на удар. Тези сервизи имат абсолютно гладка непорьозна повърхност, тя е особено хигиенна, като пази от проникването на бактерии. И при много силен удар, съдовете се разпадат на много не чак толкова остри парчета, което на практика изключва възможността за нараняване.

Съдовете на марката Luminarc са предназначени за интензивна ежедневна употреба.

Ярките съдове няма да загубят цвета си дори при непрекъснато използване дори и в микровълновата печка или в съдомиялната машина. Изделия от известна френска марка отдавна са спечелили сърцата на потребителите в цял свят и у нас също са популярни. Те са изключително атрактивни в декориране на масата. Техният елегантен дизайн и доказано качество от много години ги правят признат фаворит на потребителския пазар в България. Богатата палитра на тези сервизи правят и най-непретенциозното ястие да изглежда зашеметяващо вкусно и красиво. Някои от сервизите са с много части, но ако искате, може да си купите 1, 2…3 чинии или чаши, за да усетите изяществото, наречено Luminarc. Не ограничавайте въображението си – позволете си най-смелите решения, за да украсите масата и да създавате уют в къщата!

Сподели:

Още новини от деня