Людмил Христов: Само образовани, интелигентни и почтени хора, с морал и достойнство, могат да донесат промяната в Русе

Людмил Христов: Само образовани, интелигентни и почтени хора, с морал и достойнство, могат да донесат промяната в Русе

Представяме ви отбора на промяната за гр. Русе

Само образовани, интелигентни и почтени хора, с морал и достойнство, могат да донесат промяната в Русе

Професионалното си развитие започва с основаването на малък семеен бизнес в сферата на ресторантьорството, корпоративния кетъринг и търговията на дребно. След повече от седем години работа в собствена компания, решава да поеме ново предизвикателство. Приема предложението за ръководна позиция в голяма международна компания, където придобива и опит в международен екип. Има опит и като ръководител на търговските обекти на друга международна компания.

От 2019 година отново започва работа по собствени проекти, свързани с производството и онлайн търговията, а от февруари до август 2022 г. заема поста заместник областен управител на област Русе.

Средното си образование завършва в Русе, с профил засилено изучаване на английски език, финанси и бизнес администрация. Има магистърска степен по Международни икономически отношения от Стопанската академия в Свищов.

Счита, че непознатото е шанс и точно затова, както в бизнеса, така и в живота, не се страхува да минава по неутъпкани пътеки и дори да създава нови. Последователен и фокусиран върху отборната игра и резултата.  Участвал е в семинари и програми за лидерско обучение, включително и международни. През 2001 и 2002 година е част от студентската програма Inter Exchange.

Запален велосипедист и скиор. Обича природата и най-вече преходите в планината. Засега най-голямото му приключение е прехода между върховете Шипка и Ботев, но голямата му цел остава Ком-Емине. Привърженик е на идеята за намаляване въглеродния отпечатък от човешката дейност върху природата. 

Свободно говори английски език.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: