Мажоретен състав "Екстрийм" към ОМД - Русе се завърна с куп медали и грамоти от национален фестивал в Шумен

Мажоретен състав „Екстрийм“ към ОМД – Русе се завърна с куп медали и грамоти от национален фестивал в Шумен

Време за прочитане: < 1 мин.

Единадесетият национален мажоретен конкурс „Мадарски конник“ – гр. Шумен 2019 се проведе на 11 и 12 май. В него взеха участие мажортни състави „Екстрийм“ и „Екстрийм Джуниър“, които се състезаваха в 3-та и 4-та възрастова група. „Екстрийм джуниър“ спечелиха второ място в направление хореография батон на място и трето място с композицията си с помпони. Това е тяхната първа състезтелна изява, като напредналата група на „Екстрийм“ завоюва второ място с танц с помпони, и трето място при батон на място. Те бяха отличени и с грамота и купа за дебют, като в тази категория момичетата изиграха танц с два уреда-батон и помпон.

В направление 100 м танц-дефиле, момичетата завоюваха четвърто място, за втора поредна година момичетата успяват да покажат грация и стил и заплениха журито с визията си, като бяха отличени с грамота и купа за най-елегантен състав.

Ръководителите на състава г-жа Вероника Миланова и г-жа Петя Бонева са изключително доволни от представянето на момичетата и им благодарят за прекрасната емоция

Сподели:

Още новини от деня