Благотворителен концерт "Да помогнем на Лори да ходи" се състоя в Русе

Малката Лора се прибра след успешна операция в САЩ, предстои и рехабилитация

„Мили приятели на малкото ни слънчице,

С Лори се прибрахме преди няколко дни от Флорида, където тя се подложи на успешна операция за доизграждане и фиксиране на таза и на коляното. Последваха шест нелеки седмици, през които тя беше обездвижена в гипс, за да се консолидира всичко. Следващата стъпка от възстановяването беше ежедневна тежка физиотерапия, която продължава и до сега. Вдъхновяващото за нас, като родители, през всичките тези тежки моменти беше поведението на Лора – повярвайте, въпреки болката, обездвижването и всичко, което преживя, тя го прие изненадващо смело и показа такъв стоицизъм, на какъвто само децата са способни.

Благодарим на всички вас, че сте с нас и ни дарихте това щастие!“, казват родителите на малката Лора – сем. Ангелови, във фейсбук профила на инициативата.

Съдбата на двегодишното  момиченце трогна стотици българи в страната и чужбина. На Лора, която е родена с дефицит на бедрената кост и едното й краче е по-късо от другото, бяха нужни над 200 хиляди долара, за да се лекува при   д-р Пейли от Флорида.  След огромната  съпричастност, която получи семейството от добри хора, парите за операцията бяха събрани.

Сподели:

Още новини от деня