спалня

Малък апартамент – идея за спалнята

Как да организираме добре своята спалня в малък апартамент

Най-трудната задача в съвременната архитектура е да превърне малкото непрактично пространство в нещо функционално, уютно и в същото време естетически привлекателно, тоест в нещо, което ще отговори на вкусовете и изискванията на съвременния човек.

Един от най-популярните проекти на студиото е разработването на малък спален модул, който може да бъде поставен дори в много малък апартамент.

Модулът е кабина, в центъра на която има уютно голямо легло. Кабината може да бъде затворена през нощта за повече комфорт.

Тя напомня на романтичните средновековни легла с балдахин, но това е изцяло ново ниво на комфорт! Когато един архитект развива модерен дизайн на спалня в малък апартамент, той трябва да вземе под внимание не само практичността, но и комфорта в него.

Стените на модулите са разнообразни, те са с удобни рафтове и кутии за съхранение. Може всичко ще се побере там! Всеки сантиметър конструкция се използва. Дизайнерът внимателно е обмислил всички подробности. Красивият дизайн на спалнята в апартамента дава комфортен престой.

Самият апартамент е атрактивна смес от френски стил и класика, която контрастира добре със съвременния дизайн на спалния модул.

Съвременното малко жилище изисква нестандартни решения.

В случая  практичността е невероятно съчетана с духовност и възвишеност, а жилището е едновременно функционално и естетически съвършено.

Днес всички архитекти и дизайнери в света имат трудната задача да се справят с проектирането на много малко пространство.

Надяваме се, че това дизайнерско решение ще ви вдъхнови и ще ви помогне да реализирате вашите собствени архитектурни мечти!

Сподели: